DOBRODOŠLI NA PORTALU GRAWE PRIJATELJ

SKLENITE ZAVAROVANJE GRAWE AVTO

PODARITE KUPON V VREDNOSTI 10€

PRIDOBITE DODATNI POPUST

OBVESTILO

Obveščamo vas, da se je akcija GRAWE PRIJATELJ, 31.12.2021, zaključila. Ampak ne skrbite, vsi pridobljeni kuponi se bodo lahko izkoristili pri sklenitvi zavarovalne pogodbe v obdobju 13 mesecev od pridobitve.

PRIJAVI SE

POSTANITE GRAWE PRIJATELJ

V kolikor imate pri GRAWE zavarovalnici sklenjeno avtomobilsko zavarovanje, lahko na podlagi svoje zavarovalne police svojim najbližjim podarite kupon v vrednosti 10 €.

KAJ JE GRAWE PRIJATELJ

Vzajemnost po principu podari - pridobi je temelj, ki smo ga pri GRAWE zavarovalnici vključili v akcijo GRAWE PRIJATELJ.

Sedaj lahko svojim prijateljem na podlagi svoje zavarovalne police podarite vrednostni kupon, ki ga lahko izkoristijo pri sklenitvi novega zavarovanja, pri čemer se ustvari korist tudi za vas. Zneski podarjenih vrednostnih kuponov, s katerimi boste osrečili najbližje, se bodo sešteli in oblikovali višino popusta, ki vas čaka pri podaljšanju vašega GRAWE zavarovanja.

Upošteva se maksimalno 10 podarjenih kuponov pri sklenitvi – podaljšanju ene police. Za vsak podarjen in unovčen kupon prejmete 1 % dodatnega popusta ob podaljšanju svojega GRAWE avtomobilskega zavarovanja. Pogoj za pridobitev ugodnosti je sklenitev novega avtomobilskega zavarovanja s podarjenim darilnim kuponom. Več si lahko preberete v Splošnih pogojih akcije GRAWE prijatelj.